آموزش اتصال به ایمیل شرکت

آموزش اتصال به ایمیل شرکتی به Gmail | راهنما اتصال از طریق گوشی همراه

تشغیل الفیدیو

به لطف بخش تنظیمات کاربر پسند و عالی در Gmail، پیوند دادن حساب ایمیل کاری یا شرکتی خود به حساب جیمیل تان کار ساده ای است. Gmail همچنین قابلیت فیلتر کردن را ارائه داده و اغلب راه‌اندازی آن در تلفن‌های هوشمند راحت‌تر از حساب‌هایی است که از MS Exchange یا دیگر POP و IMAP استاندارد استفاده می‌کنند. پس از اینکه ایمیل کاری خود را به جیمیل خود لینک دادید، همه آن ایمیل ها از طریق حساب جیمیل شما هدایت می شوند و به عنوان منشاء حساب کاری شما علامت گذاری می شوند. همچنین این امکان را خواهید داشت که با استفاده از همان ایمیل پاسخ دهید تا گیرندگان شما از ارسال ایمیل از طریق جیمیل مطلع نشوند. در این مقاله به آموزش اتصال به ایمیل شرکتی پرداخته ایم. با ما در ادامه همراه باشید.

اتصال به ایمیل شرکتی

برای اطلاع یافتن از نحوه اتصال ایمیل شرکتی به Gmail با راهنمای تصویری ما همراه باشید. اتصال ایمیل شرکتی به جیمیل، شامل چند مرحله ساده است. در ادامه به آموزش گام به گام این مبحث پرداخته ایم:

آموزش اتصال ایمیل شرکتی

پیشبرد مراحل

ورود به اکانت

در ابتدا لازم است، وارد اکانت اصلی جیمیل خود شوید.  در این قسمت روی باکس “Add another account” یا “افزودن حساب کاربری دیگر” کلیک نمایید. 

gmail

افزودن اکانت جدید

سپس به صفحه دیگری ارجاع داده می شوید. همانند تصویر روی آخرین قسمت یعنی “Other” کلیک نمایید.

اتصال ایمیل شرکت

نوشتن آدرس ایمیل

این قسمت مربوط به آدرس ایمیل شما می باشد. درست مانند تصویر، آدرس ایمیل مد نظرتان را در این قسمت وارد کنید. سپس روی گزینه “Next” یا بعدی کلیک نمایید.

دقت داشته باشید! ایمیل را به دقت در باکس بنویسید.

3

انتخاب نوع حساب

لازم است در این قسمت نوع حساب کاربری مد نظرتان را انتخاب کنید. برای انجام کاری که میخواهید انجام دهید، باید روی باکس “(Personal (POP3” کلیک کنید. 

4

نوشتن رمز عبور

پس از انتخاب نوع اکانت، لازم است تا یک رمز عبور شخصی را برای حساب کاربری تان در نظر بگیرید. 

دقت داشته باشید! رمز عبورتان را در جایی یادداشت کنید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید.

gmail

وارد کردن اطلاعات

همانطور که در تصویر مشخص است، این قسمت حاوی سه بخش می باشد. در اولین بخش، لازم است نا کاربری تان را انتخاب کنید، در بخش دوم، رمزتان را وارد کنید و در بخش آخر آدرس سرور تان را به اشتراک بگذارید. 

ورود نام کاربری

تایید اطلاعات ورود

در این قسمت از صحت نام کاربری و رمز عبورتان اطمینان حاصل کنید.

7

مرحله پایانی

برای این قسمت می توانید انتخاب کنید چه نوتفیکشن هایی را مستقیما دریافت نمایید.

notification

 تبریک می گوییم! شما مراحل را تکمیل نمودید. اگر مراحل را به درستی و بدون خطا طی کرده باشید، با پیام مشخص شده در تصویر مواجه می شوید. 

مزایای داشتن ایمیل شرکتی

بدون شک استفاده از چنین ویژگی، بدون مزیت و فایده نخواهد بود. از این نظر داشتن ایمیل شرکتی هم مزایای قابل توجهی دارد. در ادامه به برخی از این موارد اشاره نموده ایم:

مدیریت بهتر 

با داشتن ایمیل شرکتی، شما می توانید یک دسترسی عالی به کنترل پنل شخصی خود داشته باشید. شما با استفاده از این قابلیت میتوانید، اکانتی را حذف کنید، اضافه کنید و یا پسوردتان را تغییر دهید. همچنین می توانید از همه ایمیل هایی که به مخاطبانتان ارسال می کنید، یک نسخه هم برای اکانت مشخصی که در نظر دارید،ارسال نمایید. 

اعتبار بیشتر

در اختیار داشتن ایمیل شرکتی، اعتبار بسیار زیادی به شما و شرکتتان می بخشد. همانطور که میدانید، مخاطبان در ابتدا، آنچه را که می بینند، در ذهن ثبت می کنند. لذا این کار، بخش بزرگی از اعتبار شما را تضمین می کند. 

نظم هر چه بیشتر 

داشتن یک ایمیل شرکتی، به خودی خود، موجب نظم و تعادل هر چه بیشتر می شود. مشخصا داشتن ایمیل های مجزا برای هر بخش به شکلی کاملا اختصاصی، نشان می دهد که شرکت هم بزرگ تر و هم منظم تر است و می تواند خدمات بیشتر و بهتری را به مشتریان خود ارائه دهد.

جلب اعتماد 

چنانچه شما با استفاده از ایمیل شرکتی، اقدام به ارسال ایمیل کنید، می توانید اعتماد بیشتری را جلب کنید. اکانت های شخصی و عادی که در گوگل و یاهو ساخته می شوند، تشخیص هویتشان به مراتب سخت تر از اکانتهای شرکتی می باشد.

لینک دهی به ابزار های مارکتینگ

وقتی شما یک سایت دارید و ایمیل هایتان را با توجه به نام دامنه آن، می سازید، ایمیل های شما تحت همین دامنه در فضای هاستینگ شما قرار می گیرد. 

نتیجه گیری

همانطور که متوجه شدید و با توجه به توضیحات و بررسی مزایا و فواید داشتن ایمیل شرکتی، می توان یک نتیجه کلی رسید. اینکه داشتن یک ایمیل شرکتی، کمک به شدت زیادی به نظم و کنترل بیشتر آن می کند. همچنین میزان دسترسی شما را بیشتر و گسترده تر می کند. همچنین بهتر است به یاد داشته باشید، داشتن یک ایمیل شرکتی، به شما اعتبار و صلاحیت بیشتری می بخشد.

اتصال به ایمیل شرکتی، می تواند کیفیت و هویت برند تان را تضمین کرده و به مخاطبانتان در شناخت بهتر شما و برندتان کمک کند.

شما می توانید به راحتی چه از طریق گوشی همراه و چه از طریق دسکتاپ اقدام به این کار نمایید. در این مقاله به آموزش چگونگی انجام این کار پرداخته ایم.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

AR
Scroll to Top