استراتژی های دیجیتال مارکتینگ

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دنیای تبلیغات و مارکتینگ، با فراگیر شدن استفاده از اینترنت به سمت آنلاین شدن سوق پیدا کرده است. اجرای تبلیغات در شبکه های اجتماعی و وب سایت ها، یکی از بهترین شیوه های بازاریابی به شمار می رود. فرآیند تبلیغات آنلاین نیازمند دانش لازم برای تدوین نقشه مسیر است. در این مقاله قصد داریم در مورد استراتژی های دیجیتال مارکتینگ و شیوه اجرای آنها بپردازیم. تا پایان این متن با ما همراه باشید.

استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟

ارزیابی اهداف مشخص که از طریق راه های مختلف قابل دستییابی هستند، استراتژی دیجیتال مارکتینگ نام دارد. در واقع برنامه ای است که به شما کمک می کند به اهداف کسب و کار خود نزدیک شوید و در این راه از ابزارهای موجود نهایت استفاده رو ببرید. تدوین استراتژی بازاریابی آنلاین، با توجه به فاکتورهای مختلف و دانش و اطلاعات در حوزه های مختلفی صورت می پذیرد. در ادامه به مراحل مختلف استراتژی های دیجیتال مارکتینگ و چگونگی اجرای آنها خواهیم پرداخت.

مردم خرید نمی‌کنند چون کاری که شما انجام می‌دهید جذاب است. مردم خرید می‌کنند زیرا به آنها احساس خوبی می‌دهد. «تارا جنتایل»

  • ساخت پرسونای مخاطب

گام اول استراتژی های دیجیتال مارکتینگ، شناخت جامعه هدف و کسب اطلاعات و آگاهی در مورد افرادی ست که قصد دارید به کسب و کار خود جذب کنید. ساختن پرسونای مخاطب، یعنی شما از پیش بدانید چه‌ کسی به احتمال زیاد مشتری شما خواهد بود و در واقع ویژگی ‌های مشتری هدف خود را شناسایی کنید. با در نظر گرفتن پرسونای مخاطب، می توانید برنامه محتوایی خود را بر اساس نیاز و سلیقه آنها تهیه کرده، به انتشار در رسانه ی مورد بازدید آنها بپردازید. در واقع به صورت ویژه مخاطب خود را هدف قرار می دهید و در این صورت میزان اتلاف زمان، هزینه و انرژی کمتری خواهید داشت.

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ
  • شناسایی اهداف و منابع

اینکه بدانید چه هدفی برای کسب و کار خود در نظر دارید و منابع در دسترس شما تا چه میزان می توانند پاسخگوی رسیدن به این اهداف باشند، مسیر تبلیغات هموارتر خواهد شد. در این مورد از استراتژی های دیجیتال مارکتینگ، با شناخت اهداف تجاری و بازار و مخاطب هدف می توانید به تدوین برترین برنامه ریزی ممکن برای رشد و توسعه دست یابید. هدف شما در بازاریابی و تبلیغات، هر چه باشد برای اجرای آن به ابزار و منابع نیازمند هستید. منابع در دسترس شما می توانند ابزارهای فیزیکی مانند تجهیزات تصویربرداری و یا منابع انسانی مانند نیروی کار در ابعاد مختلف هنری و فنی محسوب شود.

  • شناخت کانال های ارتباطی

شیوه برقراری ارتباط با مخاطب و بستر انتشار محتوای تولید شده از دیگر استراتژی های دیجیتال مارکتینگ به شمار می رود. با توجه به پرسونای مخاطب، می توان به کانال مناسب برای ایجاد تعامل دست یافت. باید بدانید کاربران هدف شما از کدام رسانه برای دریافت تبلیغات استفاده بیشتری می کنند و مشتری پر و پا قرص کدام شبکه اجتماعی هستند. فعالیت از طریق کانال منتخب می تواند شما را با کمترین اتلاف زمان و هزینه، در معرض دید مخاطبان قرار دهد. فرآیند شناسایی رسانه مناسب، مانند وب سایت یا هر کدام از شبکه های اجتماعی فعال، تجربه‌ی رضایت بخشی برای کاربران خواهد ساخت.

استراتژی های دیجیتال برندینگ
  • برنامه تولید محتوا

محتوا، قلب تپنده و قسمت اساسی دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود. هر پیامی که توسط نام تجاری شما به کاربران انتقال یابد، محتوا محسوب می شود. مبحث یاد شده در قالب های مختلفی همچون محتوای متنی، تصویری، ویدئویی و صوتی تولید و منتشر می شود. با شناخت مخاطب هدف و کانال مورد نظر برای انتشار، می توانید به برنامه ریزی برای تولید محتوا دست یابید.

 برخورداری از تیم تولید محتوای حرفه ای و خلاق می تواند تبلیغات آنلاین شما را متمایز از دیگر رقبا و منحصر به فرد سازد. یک برنامه منسجم برای تولید محتوا بنویسید و بر اساس آن برای تولید محتوای حرفه ای اقدام کنید. محتوای تولید شده را بر اساس برنامه انتشار مشخص و در زمان تعیین شده منتشر کنید. نظم حرف اول را برای دیده شدن تبلیغات شما می زند.

  • بازاریابی دیجیتال

موفقیت، در دسترس شما خواهد بود اگر از تمام امکان های موجود برای بازاریابی دیجیتال استفاده کنید. در این قسمت از استراتژی های دیجیتال مارکتینگ، با اهمیت بازاریابی آشنا خواهیم شد. تبلیغات، از زیر شاخه های بازاریابی به حساب می آید و بنابراین نمی توان نقش بازاریابی را در بهبود روند دیجیتال مارکتینگ نادیده گرفت. اجرای این فرآیند به وسیله ابزارهای مختلفی انجام می پذیرد. به عنوان مثال می توان به بازاریابی ویدئویی در یوتیوب، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی محتوا، بازاریابی شبکه های اجتماعی و دیگر موارد موجود اشاره کرد.

بهتر است شروع به نشان دادن علاقه به اشخاص دیگر و کشف نیازهای آنها کنید، زیرا در نهایت شما به این نیازها می‌فروشید. «وارن بافت»

نکات مهم در دیجیتال مارکتینگ استراتژیک

شروع و اجرای هر کاری باید با دانش کافی و مراقب دائمی از آن پروسه انجام شود. دیجیتال مارکتینگ، از آن دست فعالیت های تبلیغاتی نیست که با شروع آن بتوان به نتیجه مطلوب رسیدو مستلزم زمان و استمرار است. رعایت نکات زیر می تواند شما را در مسیر موفقیت یاری کند:

  1. سنجیدن دائمی استراتژی های دیجیتال مارکتینگ و اعمال تبلیغات مورد نیاز آنها.
  2. بالا بردن طول عمر مشتری بوسیله برقراری تعامل با مخاطب در پلتفرم های مختلف.
  3. تجزیه تحلیل داده های موجود.
  4. تولید محتوای مناسب، یونیک و مورد پسند کاربران.
  5. پویایی و همسو بودن با تغییرات دنیای دیجیتال.

توجه دائمی به وضعیت بازار، نیاز مخاطب و خواست جامعه هدف.

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ

جمع بندی

داشتن رویکرد استراتژیک برای دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می کند تا برند خود را موفقیت بالایی در معرض دید مخاطبان قرار دهید. دستیابی به اهداف مشخص شده، با تبعیت از برنامه ای دقیق و مشخص می تواند به آسانی و با کم ترین تنشی انجام شود. ما در شرکت فرداد ارتباطات شایق با تجربه چند ساله در زمینه برندینگ، مارکتینگ و تبلیغات به تدوین و اجرای استراتژی مناسب برای کسب و کار شما خواهیم پرداخت.

ارزیابی اهداف مشخص که از طریق راه های مختلف قابل دستییابی هستند، استراتژی دیجیتال مارکتینگ نام دارد. در واقع برنامه ای است که به شما کمک می کند به اهداف کسب و کار خود نزدیک شوید و در این راه از ابزارهای موجود نهایت استفاده رو ببرید.

بازاریابی ویدئویی در یوتیوب، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی محتوا، بازاریابی شبکه های اجتماعی

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN
Scroll to Top