مهارتهای طراح گرافیک

مهارتهای طراح گرافیک و شناخت ابزار مورد استفاده آنها

ما از ابتدای شروع روز تا انتهای شب با طراحی های گرافیکی همراه هستیم. این عنصر جزء جدا نشدنی زندگی ما شده است و در دنیای دیجیتال یا چاپی می توان رد پای این هنر پر کاربرد را دید. اگر قصد فعالیت در فضای دیجیتال مارکتینگ را دارید و یا حتی خواستار تبلیغات سنتی هستنید خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم. ما در این مقاله به مهارتهای طراح گرافیک پرداخته ایم. تا انتها با ما همراه باشید.

طراحی گرافیک چیست؟

طبق تعاریفی که از این هنر داده شده است، طراحی گرافیک به هنر و عمل برنامه ‌ریزی و نمایش ایده‌ ها و تجریبات در قالب محتوای بصری و متنی گفته می شود. این هنر ارتباط خود را از طریق انتقال ایده ‌ها و پیام ‌های مشخص بصری با مخاطب برقرار می ‌کند. پیام ‌های بصری ممکن است به سادگی یک لوگوی تجاری یا طرح‌ های پیچیده ‌تری مانند قالب وبسایت ها باشند.

به عبارتی می توان گفت طراحی گرافیک، عناصر متنی و گرافیکی را دریافت و آن‌ها را در قالب رسانه ‌های مختلف ترکیب می‌ کند و به این ترتیب، انتقال پیام را انجام می دهد. تمامی موارد یاد شده در نهایت به ارتباط بهتر مصرف‌ کننده و تولید کننده منتهی می شود زیرا انتقال پیام یک کمپین تبلیغاتی، محصول یا پروژه ‌های مختلف را به عهده دارد. انجام بدون نقص این کار، با استفاده از ابزارهای لازم برای مهارتهای طراح گرافیک امکان پذیر است.

مهارتهای طراح گرافیک

ابزارهای اصلی طراحی گرافیک ؟

اصلی ترین ابزارهای طراحی گرافیک، تصاویر و تایپوگرافی ها  و مهارت صفحه آرایی هستند. در این قسمت از مقاله مهارتهای طراح گرافیک به این سه ابزار مهم خواهیم پرداخت.

  • تصاویر

تصویر ابزاری مهم در گرافیک است و با مجموعه‌ ای از هنرهای بصری که به شیوه عکاسی یا تصویربرداری تهیه شده اند مورد استفاده قرار می گیرند. بخش زیادی از مهارتهای طراحی گرافیک وابسته به این ابزار مهم و کاربردی است. آشنایی یک طراح به دوربین عکاسی، ادیت، کادربندی و دیگر ملزومات عکاسی می تواند مهارتهای طراح گرافیک را تکمیل و به اجرای هر چه بهتر آن کمک کند.

  • تایپوگرافی

برای اضافه کردن جذابیت به طرح یا انتقال پیام مستقل به مخاطب در طراحی های گرافیکی، از ابزار تایپوگرافی استفاده می شود. این ابزار به فرآیند تنظیم، ترتیب ‌بندی و طراحی حروف اشاره دارد. ساخت فونت جدید برای تایپوگرافی می تواند فرآیند طراحی گرافیک را خاص و منحصر به فرد سازد.

  • صفحه آرایی

یکی از کارهایی که طراح گرافیک باید در آن مهارت بالایی داشته باشد، صفحه‌آرایی است. فرآیند صفحه ‌آرایی یعنی تنظیم عناصر و المان ‌های مختلف در یک صفحه که باید چاپ یا منتشر شود. از این مهارت طراحی گرافیک تنها برای کتاب و مجلات استفاده نمی شود، بلکه حتی برای طراحی استوری یا پست شبکه های اجتماعی می توان به اهمیت صفحه آرایی پی برد.

طراحی گرافیک، هنر به تصویر کشیدن ایده‌هی خلاق است. 

اهمیت طراحی گرافیک

بعد از اختراع رایانه و ورود آن به زندگی بشر، تقریبا اغلب حوزه ‌ها با تغییراتی مواجه شدند. دنیای گرافیک نیز از این تغییرات بی‌ بهره نماند و امروزه آغاز عصر طراحی گرافیک را با تولد کامپیوتر همسو و موازی می‌ دانند. هر چقدر دنیای فناوری و تکنولوژی پیشرفته ‌تر شد، کارهای گرافیکی با ظرافت و دقت بیشتری اجرایی و منتشر شدند. با افزایش دسترسی افراد جامعه به فناوری‌های روز دنیا، زمینه آشنایی آنها با دنیای طراحی و گرافیک بیشتر از قبل امکان پذیر شد و علاقه مندان بیشتری موفق به کسب مهارتهای طراحی گرفیک شدند.

مهارتهای طراح گرافیک

کاربردهای طراحی گرافیک

حوزه هنری مدنظر ما در این مقاله، به دلیل تحریک احساسات افراد مختلف و انتقال پیام‌ های متنوع به شیوه ‌ای خلاقانه یکی از بخش‌ های مهم و جدا نشدنی صنعت تبلیغات و بازاریابی محسوب می‌ شود. کاربردهای این هنر بسیار متنوع است و تنها فردی مسلط بر مهارتهای طراح گرافیک می تواند از پس اجرای آن بر بیاید. تعدادی از این کاربردها عبارتند از:

  • لوگو
  • صفحه‌آرایی مجله و کتاب
  • نشانه‌ ها و علائم راهنمایی رانندگی
  • وب ‌سایت ‌ها و اپلیکیشن ‌های تلفن همراه یا کامپیوتر
  • طراحی کارت ویزیت
  • ست ‌های اداری
  • بسته ‌بندی و برچسب محصولات
  • جلد کتاب ‌ها و مجلات
  • اینفوگرافیک‌
  • رابط کاربری نرم‌ افزارها و سایت ها
  • طراحی پوستر، تراکت و اعلامیه

تسلط روی نرم افزارهای Adobe

نرم‌افزارهای این شرکت، برای طراحان گرافیک بسیار کاربردی و ضروری هستند. یکی از لازمه های داشتن مهارتهای طراح گرافیک، شرکت در دوره های تخصصی آموزش این نرم افزارهاست. اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید و با اصول اولیه کامپیوتر آشنایی مناسبی دارید، به شکل انفرادی و بدون مربی هم می ‌توانید آن‌ ها را یاد بگیرید. امروزه آموزش لازم برای کسب مهارت ورود به این عرصه را می توان از طریق یوتیوب نیز کسب کرد. ابزارهای مورد نیاز برای این حوزه عبارتند از:

Photoshop

برای خلق تصاویر و هنرهای بصری جذاب و خلاقانه مورد استفاده قرار می گیرد.

Illustrator

 خلق تصاویر یا تایپوگرافی خلاقانه و متنوع به کمک اشکال و خطوط را می توان با استفاده از این ابزار انجام داد.

Aftereffects

ویرایش تصاویر در یک محیط حرفه ‌ای برای طراحی عمیق و دقیق ‌تر با استفاده از افتر افکت ها صورت می پذیرد.

مهارتهای طراح گرافیک
Premier

به کمک این ابزار می‌ توانید تصاویر خود را به حرکت درآورید و به شکل انیمیشن نمایش دهید.

Audition

 اضافه کردن صدای با کیفیت به تصاویر طراحی شده با این ابزار انجام خواهد شد.

XD

 طراحی رابط کاربری وب ‌سایت و اپلیکیشن را با استفاده از XD می توان اجرا کرد.

Indesign

ویژه صفحه‌ آرایی کتاب و مجلات است.

جمع بندی

اجرای طراحی گرافیک یکی از کارهای اساسی و مفید برای ورود به دنیای مارکتینگ و برندینگ است. شما می توانید با آگاهی در مورد مهارتهای طراح گرافیک، برای انتخاب بهترین طراح گرافیک با اطمینان بیشتری اقدام کنید. ما در شرکت فرداد ارتباطات شایق با در نظر گرفتن نیاز پروژه ها، به ارائه بهترین خدمات در این حیطه هنری می پردازیم.

تصاویر، تایپوگرافی ها و صفحه آرایی مهم ترین ابزارهای طراحی گرافیک هستند. 

نرم افزارهای ادوبی منند فتوشاپ، الستریتور، پریمیر و افتر افکت از نرم افزارهای مورد استفاده د رطراحی گرافیک هستند. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN
Scroll to Top