مدیریت شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه‌ های اجتماعی، در دسترس‌ ترین تریبون برای تبلیغات

مقدمه

این روزها با سوق به سمت آنلاین شدن زندگی، استفاده از شبکه‌ های اجتماعی و بستر اینترنت برای راه‌اندازی و تبلیغات کسب و کارها شدت یافته است‌.  بعد از شروع بیماری همه‌گیر کرونا، افراد بیشتری برای شروع یا قوت بخشیدن به کسب و کار خود به شبکه‌ های اجتماعی روی آوردند. در این مقاله به بررسی تاثیر تبلیغات و مدیریت شبکه‌های مجازی خواهیم پرداخت.

چرا کسب و کار آنلاین؟

با وجود حضور بالغ بر سه میلیارد کاربر در فضای مجازی می‌توان گفت ۷۰ درصد افراد جامعه در مقام مشتریان بالقوه قرار دارند. بنابراین با تبلیغات درست و اصولی در این فضا، تبدیل مخاطبین به مشتریان وفادار امری امکان‌پذیر خواهد بود.
اجرای کمپین‌های تبلیغاتی در بستر فضای مجازی و همچنین صفحات فروش در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌تواند کسب و کار شما را به سمت افزایش فروش سوق دهد‌.
گرایش افراد به سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای خرید و دریافت خدمات در تمام جهان رو به رشد است. با طراحی استراتژی درست برای تبلیغات و فعالیت در این حوزه می‌توان شاهد رشد روز افزون کسب و کار بود.

.social media

مزایای استفاده از شبکه‌های اجتماعی چیست؟


 ما بعنوان شهروندان متمدن دنیای آنلاین، هر روزه با شبکه‌های مجازی سر و کار داریم. از صفحات شخصی و به اشتراک‌گذاری روزمره گرفته تا پیگیری اخبار یا خرید مایحتاج. همین وابستگی به فضای اینترنت می‌تواند استارت ایده‌ی تبلیغات در این جهان پهناور را بزند. برخی دلایل برتری فضای مجازی برای تبلیغات را مرور خواهیم کرد تا با آگاهی بیشتری به مدیریت شبکه‌های اجتماعی بپردازید.

۱- همیشه در دسترس: سهولت دسترسی در هر زمان و مکان و بدون تعطیلی می‌تواند مهم‌ترین دلیل باشد. آن هم در دنیای امروز که همیشه با کمبود زمان مواجهیم.

۲-بازار هدف نامحدود: عصر اینترنت، عصر زندگی بدون محدودیت است. در فضای مجازی می‌توانید با مشتری‌هایی کیلومترها دورتر ارتباط برقرار کنید.

۳- مقرون به صرفه بودن: این شیوه‌ی تبلیغاتی نسبت به نمونه‌های فیزیکی از هزینه‌ی کمتری برخوردار است.

۴- افزایش فروش و درآمد: بدون محدودیت جغرافیایی و زمانی می‌توانید با مخاطبان زیادی تعامل ایجاد کنید. این یعنی شروع توسعه‌ی فروش.

۵- اعتماد سازی: حفظ صداقت و کیفیت در کار می‌تواند به ایجاد اعتماد مشتری کمک کند. ایجاد اعتماد یعنی تبلیغ برند توسط مشتری و بالاتر رفتن فروش و مقبولیت.

۷_ تبلیغات و بازاریابی آسان: مغازه‌ی شما در تلفن همراه شما قرار دارد، ساده‌تر این؟!

۸- برند سازی: برندسازی به معنای مورد قبول مخاطب عام واقع شدن است. می‌توان گفت در بستر فضای مجازی پروسه‌ی برندسازی و ایجاد مقبولیت توسط مخاطبین بسیار راحت‌تر امکان می‌پذیرد.

۹- ارتباط دو سویه: با مدیریت شبکه‌های اجتماعی می‌توانید با مشتری در تعامل باشید و از خواست و نظرش در بهبود روند تبلیغ و کسب و کار استفاده کنید.

جمع بندی


به خاطر داشته باشید استفاده از فضای در دسترس اینترنت برای تبلیغات به ظاهر ساده می‌رسد. همان‌طور که می‌دانید دانش تبلیغات مستلزم آموزش است. برای اجرای هر چه بهتر تبلیغ در فضای اینترنت، نمی‌شود از تاثیر مدیریت شبکه‌های اجتماعی و کسب تخصص برای این امر غافل شد. 

در سالهای اخیر و با وابستگی به شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات و ایجاد کسب و کار آنلاین در بستر اینترنت رواج پیدا کرده است. در بین شبکه‌های اجتماعی فعال در این، اینستاگرام رکورد دار وجود کسب و کار و تبلیغات است. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN
Scroll to Top